fbpx

Personlig træning

Personlig træning

Med personlig træning giver du dig selv kompetent vejledning til din træning. Din personlige træner tager dig i hånden og vejleder dig, uanset om du er nybegynder eller erfaren i træningsverdenen.

Det kan være, du søger hjælp til at tabe dig, til at tage på eller til at blive stærkere. Med en personlig træner giver du dig selv gode muligheder for at bevæge din træning i din ønskede retning, mens der tages højde for din hverdag, som træningen skal passe ind i.

Hos Sund og Stærk, Aarhus er et af målene, at du ikke blot træner hos os under dit forløb. Du skal også klædes på, så du kan fortsætte din træning på egen hånd, når du er færdig hos os. Du vil derfor blive “undervist” i effektive træningsprincipper i løbet af forløbet. Disse principper kan du tage med dig og bruge i din fremtidige træning.

Personlig træning i vores center

Et forløb med en personlig træner hos Sund og Stærk, Aarhus kan foregå i vore egne lokaler i Aarhus C, hvor det kun er vore klienter, der træner sammen med deres træner. Der er derfor fuldt fokus på dig og dine behov og ingen forstyrrende blikke.

Personlig træning udenfor

Træningen kan også foregå udenfor, hvor der bl.a. er mulighed for at bruge løb som en del af træningen. Skov, græsarealer og udendørs træningsredskaber kan altsammen være en del af den alsidige træning, der kan laves udenfor.

Et forløb med en personlig træner er derfor ikke kun personlig træning men også en investering i trænings- og kostviden, du også kan bruge, når dit forløb er færdiggjort.

Lene

Jeg valgte Thomas, fordi han er en fantastisk personlig træner for målgruppen 50+. På de første 4 uger har jeg tabt 5 kg og 6 cm om maven med god træning og en kostplan. Som en ekstra ”lille” sidegevinst, så er jeg kommet af med min smertestillende medicin. Thomas’ rolige personlighed gør, at man altid føler sig godt tilpas, og har lyst til at give den alt, hvad man kan.

Lene Vægttab
Kathrine

Jeg har egentlig altid været aktiv flere gange om ugen, men har aldrig formået at komme mine store lår, hofter og overarme til livs. Derfor opsøgte jeg Thomas, hvilket jeg kun kan give min varmeste anbefaling. Thomas vejledte mig ift. kost og motion, og det, der er det gode ved ham er, at man ikke bliver sat på en kur, men i stedet får vejledning til at ændre sine kostvaner uden at skulle gå sulten i seng. Det skal ikke overvejes, det skal bare gøres! Jeg vil i hvert fald sige TAK til dig Thomas!

Kathrine Kostvejledning
Mikkel

Hos Thomas startede vi ud med en grundig gennemgang af mine ønsker som i høj grad var at finde en rytme, der passer ind i en hverdag med fultidsarbejde. Opstarten med Thomas omfattede både en gennemgang af gode kostråd og et træningsprogram, der virkede til at gå til. Thomas på sidelinjen har igennem hele forløbet virket som en stor motivation og resultaterne er til at mærke. Dette gælder både en mærkbart lavere fedtprocent og øget styrke og muskelmasse. Jeg vil især fremhæve den alene tid man får med Thomas i hans lokaler, der betyder effektiv og intensiv træning og samtidig fuld fokus på egne mål og ønsker. Thomas er super dygtig og jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg har været i de bedste hænder!

Mikkel Muskelmasse

2 TIL TRÆNING

50% rabat på din makker