fbpx

Din personlige træner

Thomas Klintø Laursen

Thomas Klintø Laursen
Personlig træner

Thomas Klintø Laursen

42 40 54 46
sosaarhus@gmail.com

Jeg arbejder for at gøre træning og sund kost til en del af din hverdag. Mit mål er at "uddanne” folk i at træne effektivt og sikkert, så de kan fortsætte på egen hånd.

Hej!

Jeg hedder Thomas Klintø Laursen, og er Cand. Scient. i Idræt fra Aarhus Universitet og grundlægger af Sund og Stærk, Aarhus. Mit ønske er at hjælpe folk med at forbedre deres sundhedstilstand, uanset om folk ønsker at tabe sig, blive stærkere, øge muskelmassen eller ”bekæmpe” livsstilsrelaterede sygdomme.

I mit arbejde som personlig træner fokuserer jeg på at gøre træning og sund kost til en del af flere folks hverdag ved at hjælpe dem til at kunne træne selv og sætte dem ind i simple og effektive kost-strategier. Som kandidat i Idræt fra Aarhus Universitet er jeg klar til at forfølge mit mål, som er at ”uddanne” folk i at træne effektivt og sikkert, så de kan fortsætte på egen hånd, når de er færdige med personlig træning hos Sund og Stærk, Aarhus.

En sund livsstil behøver ikke være besværlig eller træls. Den bør nærmere være let at holde sig til, så man ikke mister lysten. Ved at følge nogle simple principper kan du forbedre din livsstil, uden du er nødt til at sulte dig eller give fuldstændigt afkald på den mad, vi forbinder med hygge og fest. Med god vejledning vil alle kunne leve et sundt, aktivt liv med sund mad og træning. Sådan en vejledning vil Sund og Stærk, Aarhus give dig!

Centeret

Sund og Stærk, Aarhus ligger i Aarhus C på Augustenborggade 2. Centeret adskiller sig fra “normale” fitnesscentre ved, at al træning foregår med en personlig træner.

Når al træningen foregår med en personlig træner, betyder det, at din træner har hele sin opmærksomhed rettet mod dig, og at der ikke er forstyrrende elementer under træningen. Sund og Stærk, Aarhus er derfor et rart sted at træne, hvor man i rolige omgivelser kan lære om træning, kost og sundhed generelt.

Kontakt Thomas

2 TIL TRÆNING

50% rabat på din makker